google-site-verification=-PjDX_Mc6Q0fdbRG9b6RLKr4QCVrIG6d7ovdt_hT66M
top of page

(Betanított) SZERSZÁMÉLEZŐ CSAPATTÁRSAINKAT KERESSÜK!

(Betanított) SZERSZÁMÉLEZŐ CSAPATTÁRSAINKAT KERESSÜK!

Kik vagyunk? 31 éve Szerszámélezők, javítók, gyártók. Nevünk a fa - és fémiparban fogalom.

  • Olvasd el az alábbi hirdetést, nézd meg pár perces videónkat! Ha magadra ismertél, jelentkezz!

  • A faiparon belül szinte mindenféle szerszámot, fémiparon belül sok mindent tudunk élezni, tudjuk javítani, és vasdarabokól kész szerszámokat tudunk készíteni. Tömeg és egyedi munkákban köszörülünk, fúrunk, vágunk, marunk, esztergálunk, ahogy az igények jönnek, azért, hogy működjön az ipar. És mivel problémák mindig vannak, azokra újabb és újabb megoldásokat igyekszünk nyújtani. Csapatként.

  • Nálunk az ügyvezető is ott áll a gépek mellett, teszi a dolgát, ahol szükség van rá. Célja, hogy olyan munkahellyé fejlessze a céget, ami magyar viszonyok között is megállja a helyét, és akár később majd a nemzetközi színtéren is. Ahol meg van becsülve a munkavállaló, és képes érdekegyeztetésre a munkáltatóval, együtt fejlődünk mind a hatékonyság, mind a bérezés, a lehetőségek terén. Mert van lehetőségünk erre, hiszen adott egy saját géppark, ami fejleszthető, bővíthető, adott egy jelentős szakmai múlt, egy kapcsolatrendszer, és még tőkénk is akad.

  • A Covid hullámok alatt sem zártunk be egyszer sem, s most ebben a még mindig nagyon nehéz gazdasági helyzetben, tevékenységi körünket még bővíteni is kívánjuk!

  • A felsorolt okok miatt folyamatosan keressük (betanított) szerszámélező munkatársainkat! Szalagfűrész gyártás, élezés területre keresünk csapattársakat automata gépekhez, de sok benne a kézzel és szerszámokkal végzett feladatrész is.

 

Nagyon várjuk jelentkezésedet, ha kell, betanítunk, de kérjük, csak akkor jelentkezz, ha:

  • Van valamilyen ipari alapismereted, múltad. Például: Esztergályos, marós, lakatos, villanyszerelő, bármilyen fém vagy famegmunkálási, forgácsolási szakma, akár konkrétan köszörűs is, gépész, műszerész, karbantartó vagy valamilyen szerelő technikus.

  • Ismered az alábbi szavak, kifejezések legalább némelyikét: tolómérő, mikrométer, forrasztás, hegesztés, fúrás, esztergálás, marás, köszörülés, előtolás, tűrés, ráhagyás, visszaeresztés, lágyítás, ékszíj, csapágy, csapágy csere, karbantartás, kenőanyagok, zsírzás, olajozás, méter, milliméter, kőszabályozás

  • Szakmunkásképzőtől jelentkezhetsz!

  • Munkavégzés helyszíne: Budapest, XIV. kerület H-Cs: 7:00 -16:00 Pé: 7:00-15:00

Fényképes önéletrajzod az info@elezouzem.hu email címre várjuk!

+3620-253-36-65

bottom of page